Specialist in Maatwerk in interieurpanelen

Bent u op zoek naar panelen voor interieur- en meubeltoepassingen? Bij Oldevuuren kunt u terecht voor interieurpanelen die u zelf kunt samenstellen. Panelen met unieke afmetingen en samenstellingen kunnen bij Oldevuuren besteld worden. Afhankelijk van de aanvraag zijn de prijzen direct zichtbaar door het invullen van de speciaal ontwikkelde paneelconfigurator, dit is 24/7 mogelijk. U kunt de panelen afhalen of voor meer gemak laten afleveren in geheel Nederland.

Gespecialiseerd team

Door de ervaring die wij in de interieur- en meubelbranche in huis hebben, kunnen wij u het gewenste advies geven over interieurpanelen. Of het nu de samenstelling, afmeting, materiaalkeuze of toegepaste bewerkingen zijn.

Het proces/de werkwijze

U kunt uw offertes en orders doorgeven via onze paneelconfigurator, via gestandaardiseerde aanvraagformulieren, tekenbestanden (dxf, dwg), en per e-mail. Na akkoord zijn de panelen na minimaal 5 werkdagen klaar om bezorgd of afgehaald te worden.

Toepassingen

De panelen kunnen aangevraagd en geproduceerd worden voor interieur, brandwerende, vochtwerende, akoestische, straling werende en gewicht besparende doeleinden. Afhankelijk van het doel van uw aanvraag ondersteunen we u bij de keuze voor de materialen. Uiteraard houden we er rekening mee dat we dit met zo min mogelijk materiaal en energie doen.

Innovatief

U wilt snel en gemakkelijk uw panelen ontvangen. Om dit te realiseren maken we gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen om voor u de gemakkelijkste offerte- en order aanvraag methodes te ontwikkelen en uw panelen aan te bieden.

Kwaliteit

Oldevuuren werkt alleen met de hoogwaardige materialen, zodat u weet dat uw klant een kwalitatief goed eindproduct ontvangt. Dit geldt ook voor de leveranciers van de materialen en de bewerkingen. De bewerkingen worden nauwkeurig en precies volgens opgaaf uitgevoerd.

 

Confidental Infomation