De Werkwijze van Oldevuuren

U wilt uw klanten de best mogelijke projecten opleveren. Als u kiest voor Oldevuuren, dan heeft u in ieder geval geen zorgen over de halffabricaten in plaatmaterialen. Wij nemen u alle zorg uit handen, van eerste contact tot levering. Hierdoor kunt u zich volledig richten op de realisatie van uw project.

Stap 1. Aanvraag

De snelst mogelijke manier is een aanvraagformulier in te vullen of de paneelconfigurator te gebruiken. Op de paneelconfigurator kunt u 24/7  zelf uw offerte voor rechte panelen laten berekenen en indien gewenst gelijk bestellen.

Stap 2. Overleg en advies

Aan de hand van een persoonlijk gesprek kunnen wij u adviseren wat de meest geschikte materialen en specificaties zijn voor uw project. Samen met onze leveranciers denken wij met u mee over de materiaalkeuze, bewerkingen en stemmen dit in goed overleg met u af.

Stap 3. Offerte

Aan de hand van de specificaties die besproken zijn, wordt een passende en vrijblijvende aanbieding voor u gemaakt.

Stap 4. Productie

Aan de hand van een geautomatiseerd plansysteem dat ERP aangestuurd is, wordt er met u overlegd wat de gewenste levertijd is van de panelen. Het uitgebreide machinepark zal de hoogst mogelijke kwaliteit en snelle doorlooptijd waarborgen.

Stap 5. Levering/afhalen

U heeft de keuze om de producten te laten leveren of zelf af te halen.

Meer informatie

Wilt u een offerte opvragen of meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

AfhaalvoorwaardenLeveringsvoorwaarden

Confidental Infomation